18. in 19.1.2003

Po dolgem času (od jesenskih počitnic) smo spet zakurili oz. bolje hoteli zakuriti, ker butan tudi to zimo zmrzne. Ampak ni bilo panike. Naša malka je imela to soboto šolo in zato smo tako in tako planirali odhod šele popoldan - do takrat pa smo se oskrbeli s propanom. Cilj: Rogla. Tokrat smo rekreacijski spored obrnili - najprej smo se skopali v Zrečah (gužva je bila precej večja kot ob našem zadnjem obisku) in zvečer okrog 20. ure parkirali na Rogli - na parkingu za avtodome. Zjutraj sva z Mojco modrovala: naslednjič bomo parkirali na parkingu ob hotelu. Mimo ali skoraj mimo parkinga za avtodome se ob 3. uri zjutraj iz diskača vozijo sami d(i)rkači. Pa tudi teren je ob hotelu povsem raven.
Prav lepo se je zjutraj zbuditi v tako sončen dan. Idilo zmotijo kolone, ki se ob 8. uri začno zgrinjati na Roglo. Ob 9. uri je praktično že nemogoče dobiti spodoben parking. In prav težko se je odpraviti nazaj v megleno, vlažno Ljubljano.


29. in 30.3.2003

Po nekaj virozah smo končno spet "zakurblali". Ker je bilo snega še dovolj smo jo spet mahnili na Roglo. Odšli smo v petek 28. okrog 22. ure - na Rogli smo bili okrog polnoči.

In kot smo si prejšnjič obljubili smo tokrat parkirali povsem na vrhu - da nas ne bi motili dirkači ob odhodu iz diskača. Pomota - in to težka. Že prvo noč so "galamili", nekateri so nas celo malo pogugali in potem tekli kot strela, nasledjo noč pa so štajerci dokazali, da smo prvovrstni balkanci. Toliko živalskih glasov kot jih znajo izvabiti na plano Zreški frajerji, jih najbrž ne zna nihče. Ob tem še hupajo, cvilijo in............... turizem na višku. Če bi bil v hotelu bi zahteval denar nazaj - tako pa smo se po prihodu domov končno naspali.In kot smo si prejšnjič obljubili smo tokrat parkirali povsem na vrhu - da nas ne bi motili dirkači ob odhodu iz diskača. Pomota - in to težka. Že prvo noč so "galamili", nekateri so nas celo malo pogugali in potem tekli kot strela.

Nasledjo noč pa so štajerci dokazali, da smo prvovrstni balkanci.

Toliko živalskih glasov kot jih znajo izvabiti na plano Zreški frajerji, jih najbrž ne zna nihče. Ob tem še hupajo, cvilijo in............... turizem na višku. Če bi bil v hotelu bi zahteval denar nazaj - tako pa smo se po prihodu domov končno naspali.