19. do 21.8.05

Turčija oz. dopust je mimo. Naslednji vikend bomo doma - so rekle šefice in mi smo to že vnaprej vedeli. V petek me pokliče Samo - tehnične težave z GPSom... .....pa pridita na pijačo ....... pa po teran bi bilo treba..... in se je zgodil prav dober vikend. V petek smo spili še zadnji liter terana - da je bil izgovor za izlet na kras popoln. 

Malo smo se igrali - in zato malo počivali.Po simboličnem zajtrku...... vsekakor obilnejšem kot je bila večerja v Pamukalah....smo jo mahnili v šoping ...... tokrat je bila dobra kar Ljubljana.Ob treh smo bili "pri teranu". Napolnimo zaloge in poiščemo "štelplac". "Daj da nešto bacimo .....", bi rekel Gliša. In tako dober "štelplac" že dolgo nismo imeli - mir, vinograd, murnčki ......Jutranja kava ............. s pribiljškom.................................... rabutanje orehov - baje bomo pili orehovec ..............postanek na Lomu ..........in potešitev lakote v Jurmanu.

Nasvidenje Podlipca ...... čez 24 ur. 

Naša malka odhaja jutri na Pokljuko na priprave in bomo "mimogrede" še malo s prjatli "polutali". No takšen je bil načrt - nazadnje Petre ni bilo treba peljati a drugemu delu načrta se nismo odpovedali. 

Bil je lep "podaljšan" vikend s pavzo v službi.