9. do 11.3.2012

Samo je za 50 rojstni dan med drugim dobil ovco. Ker ni ljubitelj domačih živali ji ni bilo usojeno dolgo življenje. In na takšne, še na pol zimske vikende, človek rabi kakšen izgovor, da odrine. Tokrat je bila izgovor ovca.

Dobili smo se pri Termah Snovik. Sicer nam ni bilo do kopanja ampak prespali smo v že boleči tišini. Zjutraj Bojanu ni dalo miru. Celo kamper mi je opral, da je lahko nalepil nove forumaške nalepke. :)Do Smrkolja, kjer nas je čakala ovca oz. kar je od nje ostalo, greš mimo Trojan. Kdaj sem bil nazadnje tam .... ne pomnim. Baje pa, da so ti krofi še vedno "in". Kakorkoli meni so kupljeni pri sosedu boljši. Kmet pač :) Pri, uradno pravem, kmetu smo ruknili šnops, pobasali ovco v hladilnik, no jo je Romana (menda nam jo bo dala za poskusiti) :) in škljocnili eno gasilsko.In kaj sedaj? Če ti je dolgčas se malo pelješ dokler ne postaneš lačen. Samo in njegov Tomtom sta nas peljala po takšnih hribih, da bi bil jaz na njegovem mestu že ločen :) S precej adrenalina smo prisopihali do Olimja. Valda je bilo treba v čokoladnico in potem na Jelenov greben. Večerja je bila odlična. Potem so hoteli v savno. Revčka so me pustili samega na parkingu. Kaj češ očitno samo jaz vem, da se s polnim ne hodi v savno :)

Spali smo na parkingu pred Atomskimi toplicami. Mirno, če odštejem fijakanje policajev, ki baje budno opazujejo mejo. Vsaj tako nam je zjutraj razložil en policijski par. Sploh ona je bila zelo zgovorna.