14. do 16.9.2012

Najprej smo kakšnih 14 dni tipkali in pošiljali maile. Sestankovali in modrovali ........ v glavnem o vsem drugem kot o scenariju za program na 40 letnici. Mare si je baje že dolgo želel peči prasca. Tako smo se vsi, skupaj s prascem seveda, znašli v gostilni pri Boštjanu nad Škofjo Loko že v petek. Ta prvi že ob 14h. Do prihoda ostalih so se že malo narekreirali. Ampak jim ni bilo težko.

Potem smo v nedogled čakali, da bo prasec pečen ..... no predvsem pa Ljubota. Kaj hudiča ima na petek zvečer toliko opravkov. Takrat še nismo vedeli, da ne sme od doma dokler ne zloži vseh nogavic in ne zlika perila.Končno smo dočakali, prasca in Ljubota. Navali narode.

"Zjutraj" so šefice zaukazale rekreacijo. Nekateri so morali ubogati in najbrž telovaditi medtem ko so šefice počivale.Neubogljivi smo vmes počivali in poskrbeli za zdravo barvo. Proti večeru ga je začelo skrbeti. Takole je pogledoval s terase navzdol proti kamperjem. Mi pa smo se delali fine, za začetek.Potem smo se malo basali, pa malo plesali, no razen manekenov :)Po enajsti se je začelo zares. Medtem ko so se ostali zabavali so se med kamperji odvijale resne priprave.


Potem so najvztrajnejši še malo galamili a jih eni sploh nismo slišali.

Zjutraj smo še malo pomeditirali in se nikakor nismo mogli odpraviti domov, no sploh s "crknjenim" akumulatorjem gre malo težje. Seveda so mi forumski tehničari problem hitro rešili

Fajn je blo!