17. do 19.6.2005

V takšni vročini paše na morje. Ampak v kampu Lazar je vedno lepo - sploh če se zbere čez 40 avtodomov in če časti sedem abrahamov. V petek 17. smo odrinili iz Ljubljane ob nenormalno zgodnji uri za MKGP. Ob nekaj čez dve smo se dobili z Markotom in ob treh smo bili na črpalki pri Jesenicah - čakali so že Samo, Sašo in Riki. Večina je bila odločena da preko predela odkolesari. In so res.................................. Nekaj klančkov je blo kar solidnih.Seveda pa brez tehnične ekipe ne gre - je bila v pripravljenosti, da ovekoveči, pobere izjave za javnost .....Kolesarji so bili seveda bolj veseli tistega dela ekipe, ki je delila pivo.Nekateri pa so zadevo vzeli povsem zares in prekolesarili progo Trbiž - Tolmin. Bravo Majda. V kampu smo bili med prvimi. Ampak kakšno uro dve kasneje je bila slika povsem drugačna. Forumaši so žurerji kot se šika. Nočejo manjkat! No, vsaj večina.Takšnemu žuru se seveda ne morejo upreti niti Srbi - no, Gliša je tudi med sedmerico veličastnih. Petkova noč je bila ......... umirjena v primerjavi s sobotnoAbrahamovci so nestrpni. Že zjutraj so začeli 
s pečenjem - pravzaprav natikanjem na kol.
In natikanje jim kar leži. 

Kdo bi vedel kaj sta sredi dopoldneva
proslavljali tile mački.  Njun odgovor poznam:
"A je kej važn?" Pravzaprav nič (sam da je mir ).Obala Soče je bila polna vročih forumašev. Kdo bi si mislil, da se v Soči folk tudi kopa?


Naša malka je pridno sedela na skali ampak prehladila se je kot bi se kopala. 

Ker Gliša nima vize za Italijo smo se vračali preko Vršiča. Sem mislil, da bo huje kot je potem izpadlo. Malo vrtenja je že ampak sile pa ni. Razen če ne srečaš avtobusarja, ki rine vate čeprav si parkiran meter od roba ceste.

Še malo razkazovanja slovenskih lepot Gliši.....kava pri Jasni in .... smo začeli s čakanjem naslednjega - vikenda seveda.