26. do 28.8.2005

Že prejšnji vikend na Krasu je padla odločitev - naslednji vikend bo spet morski. Plan je bil izpolnjen. S Podlipčkoma (in našo Petro, ki jo je Romana prijazno "dvignila" na Pokljuki) smo se "ulovili" na cestninski postaji. Na Lomu se nam je pridružil še Gliša.

Na Krku se je ekipa povečala še za Markota, Sašota, Ivana (MB207D). Kasneje se je na že znani "večerni lokaciji" pridružil še Igor.In ne morš verjamt ........ ni bil sicer ferdo ampak je pisala. Zapisnik. Noč je bila precej burna - mladi šahovničarji so se odločili, da zbudijo švabe, italjane ....... beograjske registracije na srečo niso opazili. Muska na ves glas, vojsko ustaj, wake up .... skratka demonstracija turizma v hrvatski.. Zjutraj je prvi zakurblal - kdo drug kot Samo - cilj Krk in šoping (ribe, zelenjava....)10 minut za njim smo odkurili Zvržinčki - cilj kamp Šrilja. Naj bi rezervirali prvo vrsto. Kamp pa je bil precej bolj poln kot junija. Le kam bomo dali 7 kamperjev? Bomo kar pred recepcijo počakali na Podlipčke, da slišimo še njihovo mnenje.Čez pol ure sta nas že prijavili. En kamper je odšel, enega osebnega smo malo stran poslali in dobili prostor za tri kamperje - seveda v prvi vrsti. Zaspanci bodo parkirali više, važno da imamo mize ob morju.Ostali farani so se privlekli šele nekaj po enajsti. Treba se je naspati pravijo. Mi smo si vmes že dezinficirali zobe, se skopali, popili kavo ....Voda je bila bolj med hladnimi kot vročimi. Enako zrak. Skratka še vedno ne duha ne sluha o kakšnem tropskem poletju.Bi si pa naslednji dan še kako želeli vremena prejšnjega dne. Proti jutru se je ulilo in kapljalo kar precejšen del dneva. Kolikor je bilo lepega vremena sem izkoristil za zvin kolena in si prislužil teden dni bolniške. Kaj pa mi je treba plezati na FKK? Sicer pa kaj bi z dobrim vremenom? Ko je bilo treba montirati Gliši CB je bilo spretnih rok na pretek.

Popoldan smo se poslovili. Podlipca, Gliša in Ivan so si privoščili še en dan. Sončen. Srečkoti. No ja, eden bi šel mogoče raje z nami :)