19. in 20.3.2005

Tole pravzaprav ne vem kam naj dam. Med enodnevne izlete, fešte, dvodnevne ...no pa saj ni pomembno. Važno je, da imam kaj napisati. Izgledalo je namreč bolj slabo. Mojca je imela obveznosti in se je zato upirala. Ampak kaže, da se Janiju ne more upreti. 20 minut pogovora in je pristala. 

V soboto (19. marec) ob 20. uri sta bila Smrekarja pri nas - in smo šli. Ne prav daleč za začetek. Pred Lomom se Jani oglasi po CB-ju - dajmo spiti eno pivo. Zakaj pa ne, imamo čas saj smo na dopustu. No, vsaj tak občutek imamo in občutki štejejo.

Čez kakšno uro nam je bilo sicer nekoliko žal. Parkirali smo pred gostilno - pardon turistično kmetijo Grča - pa so že pripravljali za zajtrk nič hudega, imamo vse s seboj.Le kaj Darinka briše in zakaj se Mojca skriva - jasno - ker je cel kozarec terana zlila v pršut. Klasika. 

Značilnost Krasa očitno ni samo teran. Tudi petelinov je kot trte. Sicer ga ne bi slišal, če me ne bi Mojca zbudila, da mi je omogočila to doživetje. Po zajtrku so me malo podili po hosti.....Spotoma smo napolnili zaloge ..... česa le - še za prijatelje z Brega smo ga nabavili - čeprav sta nas stalno izzivala z morskimi motivi.Sliki sem pomanjšal, da se ne vidi kurja polt ... ne sej ne - že preklicujem - po vino sta prišla že kar malo opečena.


In tako smo nič kaj obetajoči vikend spremenili v zelo prijetnega.