23. do 25.9.2005

Skoraj sem že obupal, da dočakamo kakšen lep jesenski vikend. Ampak kdor čaka dočaka. V petek smo najprej za dve uri obiskali "miting" na Ježici. Ker fantje tolčejo cviček kot za stavo smo jo pravočasno odkurili. Smer .... samo še v Istri je morje toplo. Torej ni kaj premišljevati.


Zvečer smo parkirali letos prvič pred Koversado. Še vedno te ne podijo izpred "kapije" in spanje je prav mirno. Kljub zadnjem vikendu (potem kamp zaradi bogatije zaprejo) nisem pričakoval prve vrste. Prav izbirati se ni dalo ampak prva vrsta je kljub temu bila.Popoldan pokliče brat. Z martinčkanjem na plaži ne bo nič. Gremo se malo pomorščake.Tako je rosa ponovno odkril strast barke - jaz pa ponovno potrdil svoje prepričanje, da me barka ne zanima. Mičotova barka pluje v glavnem na eni progi. Fontana - Limski kanal.Koliko požre barka na tej progi sicer ne vem. Vem pa, da na postaji precej požrejo. Naslednji dan je bil zato precej umirjen - meditiranje človeka spet postavi na noge.
V nedeljo ob 20h smo bili doma. Peljali smo se po novi cesti, nekateri ji pravijo AC (tudi plačaš tako) od Kopra do Vrsarja. V resnici gre za enopasovnico, ki ti vzame vsaj toliko časa kot "ta stara" cesta. Naslednjič gremo zato v obe smeri po stari cesti.