20. do 22.5.2005

Nekoč mi je bilo (tako pravi Mojca) malo dolgčas in sem naredil avtodomarski forum. In ta forum je letos praznoval tretjo obletnico. V Kresnicah se nas je kar nekaj zbralo že 20. - dan pred uradno fešto. Celo Gliša - forumaš iz Beograda. Obletnica je že v štartu dvignila precej prahu. Organizacijo sta prevzela Darinka in Jani, ki sta zelo zgledno organizirala forumaško slvestrovanje na Krasu. 

Ampak avtodomarjem očitno ne dišijo "v nulo" organizirane prireditve. Saj nas je bilo kar nekaj - cca 23 ADomov. Samo vem še za vsaj 10 članov, ki so manjkali ................. Moji punci sta prvi dan ostali doma. Ta mala sploh ni imela namena priti - ni ostalih otrok. Ta stara je imela druge (opravičljive) opravke. Tako kot Samo (je bila Mana prav tako opravičljivo doma) sem torej v petek pristal "alone". No pa nam ni bilo dolgčas. 

Ni veliko manjkalo, pa bi imeli "momačko veče". Tako da... le zakaj se je tako tuširal? Zjutraj se je zasedba hitro večala.


Zvečer ...... glavna fešta. Začelo se je kar simpatično. Nadaljevalo malo manj simpatično. Ansambel .... neki razpotniki ... bi brez težav pogrešal na katerikoli fešti. Žal. Mi 90% narodne glasbe pač ne ustreza. Sem pričakoval obraten odstotek. 

Torta je bila .......


Fata, ki je popestrila večer pa je, vsaj zame, povedala en nov vic. Samo pravi, da je že star. Včasih, pred dobo tangic, je bilo treba odmakniti gate, da si videl rit - danes je treba odmakniti rit, da vidiš gate. Zjutraj smo po zajtrku odrinili nekateri domov, drugi proti gradu Bogensperg. Že malo utrujeni smo si privoščili eno pivce za živce ....... in nasvidenje.