16. do 18.2005

Leto je naokrog. Člani foruma smo imeli spet prednovoletno zabavo. V Marezigah. Že kar običaj je, da se na zabavo odpravimo dan prej. Ni pa običaj, da gremo nekateri prej k frizerju - na štrihanje. Maja in Marko imata res domišljijo.In kakšna frizerija je to, da lahko med friziranjem gasiš žejo (novopečeni primorec Marko je vedno založen s teranom).

Na koncu smo bili vsi lepi kot slika............. tako spredaj kot zadaj.Po friziranju smo jo mahnili proti gradu Socerb, kjer smo si ogledali grajsko vinsko klet. Ob tolikšni količini tekočih dobrot postaneš žejen. Žejo in lakoto smo si potešili na kmečkem turizmu pod Socerbom.Prespali smo na gradu Socerb.

 Zvržinčka sva bivanje na Socerbu podaljšala daleč v popoldne. Ostali so se odšli "basat" in kasneje v Strunjan, kjer je bilo zborno mesto. Midva sva Strunjan preskočila in jo takoj mahnila v Marezige. Pred fešto se nama je zdelo pametno malo zamižati. Kaneva izgleda na zunaj prav mirno. Znotraj pa je bilo iz minute v minuto bolj živahno.

Okrog pol treh smo omagali. Še ena jutranja kava in večina je odpeketala. Vsak po svoje. Naša klapa se je premaknila v Izolo na sprehod in malo martinčkanja na toplem soncu. In na Lomu kar nismo mogli verjeti, da smo spet v mrazu.