16. do 18.9.2005

Kot kaže z jesenskimi vikendi ob morju ne bo nič. Spet vikend in spet dež. Gremo torej na srečanje kluba CCS v Dolenjske toplice. Bolj iz "političnih" razlogov. Čeprav ne mene ne Mojce ni ravno vleklo v takšno množico. Ampak mogoče izpade dobro. 

No, tako sem se tolažil ob pogledu na grozno vremensko napoved. Seveda sva (Petra je šla spet na Kurešček) prišla do Dolenjskih toplic z zamudo, vsi so bili že na ogledu Adrije - kasneje sem izvedel, da ogled tovarne ni bil ravno ogled oz. je bil ogled filma - so precej avtodomarskih navdušencev dodobra "zjezal". 

Midva sva takole počakala na godrnjajočo množico - spet so nas nategnili, je mrmljala večina. Kaj so govorili Italijani nisem razumel tako kot tudi tistega ne, ki jih je povabil. Aja, zato, da smo bili international in da so nam že prvi večer pojedli večerjo.Pa se nismo preveč sekirali. V glavnem smo se med našim in Podlipčkovim kamperjem zbrali forumaši. In nismo bili ne lačni ne žejni - klinc gleda Italijane. Ker so člani CCS-ja izbirali najstarejšega, najmlajšega člana, pa tistega z največ kilometri ......... smo seveda tudi mi podelili prvo majico najstarejšemu članu foruma.Naslednje jutro so odšli na izlet - Baza 20, pa nek muzej ..... Midva pa na razprodajo - ne moreš verjamt - v ali na Kozjek. Imajo ful poceni stvari (Jennypress) le škoda je, da je bila štacuna ob najinem prihodu zaprta. 

Od tu dalje lahko napišem samo še: sedeli, včasih stali, včasih pod eno, včasih pod drugo tendo............. dež, dež in dež. Vmes pa kliče Petra: Oči z Markotom smo šli v Izolo, tu sije sonce, je toplo in ljudje se kopajo. 

V nedeljo zjutraj je spet nastopila Adrija - imeli so predstavitev - dveh prikolic in treh avtodomov - ne bom komentiral ampak upam, da je integrirec, ki so nam ga pokazali eden prvih prototipov.Še pokosili smo in ....gremo končno domov - pardon, še po otroka na Kurešček je treba. In ker se je pred nama en divjak obrnu na streho sva šla spet malo naokrog. Pa saj se je prijetno voziti - je noter tako prijetno toplo. Takšnih velikih meetingov imam za nekaj časa dovolj. Upam, da bo naslednji vikend končno lepo vreme.