25. do 28.3.2005

Božo je lepega dne napisal: rezerviraj si 25. marec! Takrat praznujem Abrahama - uradno vabilo še sledi. In je res. Med drugim je pisalo: "Zame je to rahel šok, kako bom preživel ve le bog" - da si ne pogrizete nohtov ...... preživel je brez težav, držal se je več kot odlično.

No, za vreme bi to težko veljalo. Tudi promet je bil precej obupen. Mi smo jo zato na Janijev predlog mahnili kar čez Zasavje - se je splačalo.

Na Lopati na AC proti Celju smo se dobili: Bojan, Frenk, Igor, Jani, Samo, Marko, Goran (z ekipami seveda).Nekaj po 18. uri smo bili na parkingu hotela Arena. Samo je kar kakšen mesec zanemarjal forumaško življenje - a se je splačalo - izdelek, darilo za Božota je vrhunski. Ima vse kar imajo veliki. Pravzaprav ima še več - le kateremu pravemu skozi izpuh teče teran - in to celih 5 litrov!Takole so forumašice pridno čakale, da pridejo na vrsto. Da vidijo kako se "kušuje" Abrahamovec. In Božo se je "posla" lotil povsem resno ............Nasploh je bila fešta kot se šika. Naš Abraham pa poln energije - neutruden do konca. Niti trebušne plesalke ga niso zmedle (no, malo že mogoče )- res pa je, da vsaj dve pozna... Ne vem, če ne bi z besedami dogajanja, ki je sledilo le pokvaril.

Če bi slišali kaj vse je moral obljubiti saj najbrž ni bil priseben. In nekateri so imeli zato travme. Morda tudi jokajo ponoči.Smo pa forumaši kar malo zasenčili ansambel - pojemo pa res kot slavčki ..... Čeprav smo nekatere rahlo dolgočasili.Jim je to v familiji ali je samo foter takšna avtoriteta?

In zjutraj ..... no, če gre človek spat ob štirih jutra niti ne opazi ..... je bilo jasno in dva kamperja sta manjkala.Bojan je odšel domov - Marko tudi, le da se je slednji že vračal nazaj - kaj pa je to posebnega? Skočiš iz Maribora v Ljubljano po otroka in si že nazaj.Tudi Božo se je že naspal in se zato prišel posloviti.In ker sem (pa še nekateri) že dolgo obljubljal Stankotu, da ga enkrat obiščemo, ni bilo razloga, da se ne pomaknemo v Prekmurje.