1. do 3.4.2005

Seveda vsak avtodomar pride na sejem kjer razstavljajo kamperje. Zato se je na sejmu AA znašlo kar precej forumašev. Seveda je najprimernejši dan petek tokrat prvoaprilski. Največ nas je bilo okrog razstavnega prostora Frenka. Mal smo ogledovali "njegovega" Tišlerja in malo bolj njegov cviček - no, slednjega nismo samo ogledovali. Spet je bilo "mrs k ps". Kot da pomlad ne misli resno. Končno smo se preselili v AD. Žal smo morali aktivirati stojišča, ker naš kamper ni ravno idealen za množične obiske.


Ampak se nismo dali motiti. Nekateri so v gužvi celo uživali.


Ob prvem stiskanju se je še nasmihal......


.....ob drugem je raje gledal stran ...v prazno - Samo, ne Igor.


Mladina se je odločila, da gre v kino. Se bomo pač prestavili pred Kolosej - a ni vseeno kje se zabavamo? No, prej je Samo še malo testiral naš avto ..... ali pa vzdržljivost Frenkovih čevljev.


Pred Kolosejem smo se presedli v ustreznejši avtodom. Le dodatno opremo smo prenesli.


In če se ne stiska se pa baše


Potem so Jorik, Tone, Kresnički, Dolenci .... no skoraj vsi pobegnili - ostali smo Podlipčki in Zvržinčki. Dami sva dala spat midva pa gas. Nekaj minut po 2. uri sva parkirala na že znanem parkingu v Kopru, svoja trupla pa v posteljo - končno.


Zjutraj (a je treba povedat, da je Samo prej že cel Koper obredu?) smo malo po tržnici pofirbcali, no, tudi nekaj rib smo kupili.


Naslednja postaja je bila Pineta pri Novigradu - direct am Meer


Malo smo se martinčkali in pričakali Igorja & co. Ta nam je povedal, da je Roman v Balah. Fino, gremo tja - kdo nam bo pa sicer v teh mrzlih večerih zakuril.


In bilo je res "mrs k ps" - ne vem kaj me je morilo - zbudil sem se ob 3h (z besedo: ob treh ) in nisem zaspal do šestih. Termometer je kazal 1 stopinjo - no bolje kot -25 v Piancavallu.


Za poletne razmere je takšno martinčkanje na pol prazni obali pravi balzam - za aprilski čas pa kar nekam veliko kamperjev. Od nekje je prav nepričakovano "uletel" Pobič. Moški "tehničari" so kar nekaj časa zabili v razglabljanju o prednostih Siprasa pred konkurenco.


Ne vem zakaj ampak vsakič se konča enako - treba je domov - kateri norec si je izmislil takšne konce?


Tko počasi se še nisem peljal domov - Pobič pa še ne tako hitro - ljudje smo res različni. Na Lomu sta nas čakali "kresnički" (Darinka in Jani).


Že standardno smo ruknili ene borovničke - ne vem ali za dobrodošlico ali za slovo - ma kakšno slovo saj se čez nekaj dni spet vidimo - no, ni ziher, ker vsaj dve obljubljata, da bomo ta vikend doma. Ni hudič, da si kaj ne zmisliva - a bo kdo pomagu?